Genesis заздравя и конструкцията в двата моделаГеймърските кресла Nitro G2

...
Genesis заздравя и конструкцията в двата моделаГеймърските кресла Nitro G2
Коментари Харесай

Nitro G2 550/440 - нови, по-ергономични геймърски кресла

Genesis заздравя и структурата в двата модела

Геймърските кресла Nitro G2 се отличават с ергономичен дизайн и здрава структура
(снимка: Genesis)

Полският бранд за гейминг външна страна Genesis пуска на пазара усъвършенствани модификации на два модела от серията столове за игри Nitro, които се отличават с по-ергономичен дизайн и издръжливост на структурата. Новите столове идват под наименованието G2 и са наследници на Nitro 440 и Nitro 550. 

Nitro 440 G2 е новата версия на геймърското кресло Nitro 440. Едно от главните му преимущества са конфигурираните възглавници (лумбални и облегалка за глава), които усъвършенстват ергономичността на модела. Останалите усъвършенствания включват железна рамка за по-издръжлива структура и 60-милиметрови колела с CareGlide покритие, което доста понижава риска от надраскване на пода. Подлакътниците също са модифицирани, като разрешават смяна на височината.

Nitro 440 G2 е ориентиран към консуматори с височина от 165 до 195 см и с тегло до 120 кг. Както облегалката, по този начин и седалката са покрити с еко кожа и с елементарен за разчистване, само че резистентен на абразия материал, който е съвършен за дълги часове пред екрана през горещите дни. В допълнение, потребителите могат да се възползват и от включения  Butterfly механизъм с клатеща функционалност.

Новите столове идват под наименованието G2 и са наследници на Nitro 440 и Nitro 550
(снимка: Genesis)

Моделът Genesis Nitro 550 G2 вкарва освен изцяло нови шевове, придаващи на стола по-динамична визия, само че и железна основа с 5-раменна структура, както и модифицирана седалка, оборудвана с нови еластични ленти и мека пяна. Столът сигурно ще зарадва геймърите, които избират по-широки и меки подлакътници с конфигуруема височина за комфортно и вярно позициониране на ръцете.

Перфорираният тил, направен от резистентен на абразия материал, 60-милиметровите колела с CareGlide покритие и опцията за блокиране на облегалката допълват функционалността на модела.

Двата нови стола за геймъри ще се доставят в комерсиалната мрежа у нас от сътрудниците на Genesis. Цените още не са оповестени.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР