Genesis Thor 380 RGB разполага с всичко, което бихте могли

...
Genesis Thor 380 RGB разполага с всичко, което бихте могли
Коментари Харесай

Genesis Thor 380 RGB: готова за яростен гейминг


Genesis Thor 380 RGB разполага с всичко, което бихте могли да поискате за гейминг
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Знаете ги тези дребни джипки, с които офроуд-маниаците драпат по стръмните баири, нали – едни такива дребни, къси, доста високо повдигнати, бойно изглеждащи? Те са пъргави, яки, скокливи, оправят се с безобразни натоварвания и подвигат незабравим звук, всичко за наслада на притежателите си. Точно като тях е гейминг клавиатурата Genesis Thor 380 RGB – компактна, пъргава, яка, справяща се с чудовищни натоварвания, шумна и радваща притежателя си.



Приличната клавиатурата е от първостепенно значение, в случай че сте фен на компютърните игри. Но механичната клавиатура сигурно може да е скъпо наслаждение. Genesis Thor 380 RGB разполага с всичко, което бихте могли да поискате за гейминг – без значение дали ще се топнете в чудесата на компютърните игри или желаете да получите качествена механична клавиатура на бюджетна цена.

Стилово Thor 380 наподобява като висок клас устройство. Има солидно алуминиево тяло, без рамка, доста плътно. За улеснение към него се прикрепва спомагателна поставка за дланите. Първоначалното разстройване от неналичието на каквито и да е детайли за скрепване се изпарява завчас, когато вградените магнитни ленти придърпат подложката към клавиатурата и се чуе отчетливо тракване. Да, подложката се прикрепва единствено с доближаване!

Клавиатурата има цветна RGB подсветка с 13 разнообразни режима на осветление, кой от кой по-зрелищни, в това число и с така наречен PRISMO резултат. Все отново това наслаждение може и да се изключи, в случай че човек не е фен на спектаклите с цветна светлина – тогава клавиатурата остава семпла и изчистена с базова бяла подсветка.

Едно от най-съществените неща в тази клавиатура са така наречен суичове – механизмът, който преобразува натиска върху бутона в цифров сигнал. Макар че най-типични за механичните клавиатури са суичовете Cherry, през днешния ден има и много други благоприятни условия, всяка от които носи своите достолепия.

Thor 380 е със сини Outemu суичове. Те са доста чувствителни, основават положително тактилно чувство, обезпечават 8 милисекунди време на реакция. Имат гласовит клик и може да се каже, че са много шумни. Според производителя, могат да устоят на 50 милиона удара, само че това нямаше по какъв начин да проверим за късото време, откогато клавиатурата дойде при нас.

Реално Genesis Thor 380 RGB има две „ сестри-близначки ”, които бяха пуснати на пазара по едно и също време с нея – това са моделите 400 и 401. Моделът 400 е с червени Kailh сучове за геймърите, които избират линейни суичове. 401 пък е с кафяви Kailh суичове, много по-тихи, тактилни, само че пък доста добре оценени за игрови приложения.

Още с първия взор прави усещане кръглият бутон в горния десен завършек на клавиатурата. С него се ръководи силата на звука – много по-бързо и по-лесно, в сравнение с с клавишните комбинации, само че също по този начин може да се ръководи и силата на осветеността. Вляво от него има три мултимедийни бутона, които могат да се програмират.

Като цяло с цената си от към 100 лв. с включен Данък добавена стойност, Genesis Thor 380 RGB е извънредно преференциално предложение – налична, хубава, здрава, функционална и класно изглеждаща, с враждебен тип и военен дух за гневни борби в игрите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР