Genesis се оказва сериозен претендент в луксозния сегмент. Марката съществува

...
Genesis се оказва сериозен претендент в луксозния сегмент. Марката съществува
Коментари Харесай

Genesis G90 от 2023 г. е изстрел в носа на луксозния сегмент

Genesis се оказва сериозен кандидат в първокласния сегмент. Марката съществува едвам от седем години и всеки един автомобил от гамата ѝ е отличен. От спортния седан G70 - който евентуално е най-близкият до BMW Серия 3 - до първокласните кросоувъри GV70 и GV80, Genesis си основава име, предоставяйки лукс от висок клас за доста по-малко пари. Но пълноразмерният седан G90 е същинско олицетворение на първокласното ноу-хау на Genesis.

G90 е флагманът на Genesis и е с размери, сходни на тези на Audi A8, BMW Серия 7 и Mercedes-Benz S-класа. Корените му могат да бъдат проследени обратно до остарелия Hyundai Equus, само че самият G90 е на пазара от 2016 година - това е автомобилът, с който Genesis започва като независима марка. Моделът, който виждате тук, е второто потомство на G90, което дебютира през 2022 година, и е с цялостен, повсеместен редизайн, качен на специфична платформа и употребяващ напълно нов интериор.

 width=

Седнете в G90 и бързо ще се убедите, че това е оазис на лукса. Знам, че това звучи като от листовка, само че е истина. Много от характерностите на интериора демонстрират, че Genesis има поради комфорта и удобството на своите притежатели. Дори не си помисляйте да посегнете да пандизите някоя врата; и четирите могат да се ръководят електрически, като бутоните на предната и задната подпора затварят вратите при натискане. (Все още обаче би трябвало да ги отваряте ръчно.)

Качвайки се зад кормилото на G90, ще забележите, че той е изненадващо насочен към лидера. Пред вас е 12,3-инчов цифров инструментален панел, който демонстрира всичко - от данни за навигацията и радиото до информация за неща като адаптивния круиз надзор и предотвратяването на конфликт начело. Част от същата информация се демонстрира и на head-up екрана.

 

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР