Генераторът на изображения AI Midjourney продължава да създава образи на

...
Генераторът на изображения AI Midjourney продължава да създава образи на
Коментари Харесай

AI Midjourney вярва, че Тръмп е настоящият и следващият президент на Съединените щати – снимка

Генераторът на изображения AI Midjourney продължава да основава облици на Доналд Тръмп и Джо Байдън, макар че му е неразрешено да го прави преди изборите. Engadget оповестява за това.

Типично е, че когато бъде помолен да нарисува „ президента на Съединените щати “, Midjourney генерира изображението на Тръмп в разнообразни стилове. Когато е бил помолен да сътвори изображение на „ идващия президент на Съединените щати “, услугата още веднъж е генерирала четири изображения на Тръмп. Помолен да сътвори облик на „ седящия президент на Съединените щати “, Midjourney е генерирал три изображения на Тръмп и едно на Обама.

Midjourney обаче е отказал да сътвори облик на Тръмп и Байдън, когато е бил непосредствено помолен да го направи. Има специфична функционалност, която не разрешава на потребителите да генерират изображения на Тръмп и Байдън преди президентските избори в Съединени американски щати, само че тези ограничавания са лесни за заобикаляне — други чатботове като ChatGPT, Copilot, Gemini и Meta AI също не генерират изображения на Тръмп или Байдън, макар подканите на потребителя.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР