Генеративните системи за изкуствен интелект (AI) придобиха значителна популярност, начело

...
Генеративните системи за изкуствен интелект (AI) придобиха значителна популярност, начело
Коментари Харесай

Google Bard: Прогноза за цената на Етериум за 2023 г.

Генеративните системи за изкуствен интелект (AI) получиха забележителна известност, отпред с появяването на ChatGPT.

В сходство с тази наклонност Bard на Гугъл навлезе в AI пейзажа като нов състезател.

Макар че към момента е в пробна фаза, Bard показва впечатляващи благоприятни условия за обработка на езика, които откриха практическо приложение в областта на криптовалутите. Един съответен аспект, който отличава този инструмент, е способността му да генерира правдоподобни ценови прогнози за разнообразни цифрови активи, в това число Етериум (ETH).

Като се има поради товащ Bard,   за   да получи планирани прозрения за евентуалната ценова траектория на Етериум до края на 2023 година          

Чатботът  акцентира съществуването на няколко фактора, които биха могли да повлияят на цената, като да вземем за пример растежа на пазарите на децентрализирани финанси (DeFi) и незаменяемите токени (NFT), приемането на мрежата от главните предприятия и институции, както и всевъзможни обилни промени в протокола на Етериум. Като цяло чатботът  предположи, че в случай че тези фактори се подредят позитивно, “ “.

Освен това Bard показа прозрения за забележителни ценови прогнози за края на 2023 година, получени от авторитетни институции и платформи.

Генеративните системи за изкуствен интелект (AI) получиха забележителна известност, отпред с появяването на ChatGPT.

Gov Capital, компания за финансови изследвания употребява механически и фундаментален разбор за правене на прогнози за цените на криптовалутите, предвижда, че до края на 2023 година цената на Етериум ще доближи $2,587.

За разлика от тях DigitalCoinPrice предложи междинна ценова цел от $2,878 $, а PricePrediction, употребяваща личен изкуствен интелект, уточни, че през 2023 година Етериум може да доближи оптималната цена от $3,000 и минимална цена от $1,808.

Неотдавнашният нищожен спад на цената в границите на последните два дни може да се дължи на разнообразни фактори, като да вземем за пример вложители, които си обезпечават облаги, или общ спад на крипто пазара. Въпреки това цялостната траектория през миналата седмица остава оптимистична, което демонстрира устойчиви бичи настроения измежду вложителите в Етериум.

Ключовите ценови равнища, които би трябвало да се следят, включват равнището на поддръжка при $1,784, което подхожда на 50-дневната пълзяща междинна. Спад под това равнище може да подскаже по-значителен спад на цените. От друга страна, равнището на опозиция при $1,941 съставлява 200-дневната пълзяща междинна. Пробив над това равнище може да значи видимо покачване на цената.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР