Генералската формация е подала няколко заявки до Софийски градски съдНово

...
Генералската формация е подала няколко заявки до Софийски градски съдНово
Коментари Харесай

Партията на ген. Стефан Янев с име за Великден

Генералската групировка е подала няколко поръчки до Софийски градски съд
Ново съглашение сред София и Скопие

Няколко поръчки за име на новата генералска партия към някогашния длъжностен министър председател ген. Стефан Янев са подадени в Софийски градски съд, научи “Труд”.

“Тази седмица ще бъде ясно по какъв начин ще се споделя групировката, само че повече детайлности ще има в края на седмицата, към Великден. Подадени са 3 или 4 поръчки за име”, потвърдиха източници на “Труд”, близки до ген. Стефан Янев.

Самото основаване на партията също ще е скоро. Целта е на фона на интензивните събития към Република Северна Македония и разнобоя в четворната коалиция на “Промяната”, да бъдат изведени ясни послания по тематиката.

“Започването на договаряния за присъединение на РСМ към Европейски Съюз, без нужните гаранции за отбрана на нашия народен интерес в този подтекст, ще има отрицателни последици в доста отношения”, написа по този мотив във фейсбук Ралица Симеонова, някогашен зам.-министър на защитата, която напусна военното ведомство и ще бъде част от новата партия. По думите ѝ “оставянето на “отворени” политически въпроси” може да докара “до неустойчивост в региона” и уточни, че съгласно нея е належащо ново съглашение сред София и Скопие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР