Генералното консулство на България във Франкфурт на Майн от днес

...
Генералното консулство на България във Франкфурт на Майн от днес
Коментари Харесай

Генералното ни консулство във Франкфурт е на нов адрес |

Генералното консулство на България във Франкфурт на Майн от през днешния ден ще обслужва жителите на нов адрес и при по-добри условия, заяви Министерство на външните работи.

Новият адрес е Rheinstrasse 29, 60325 Frankfurt am Main.

Помещенията на консулската работа са по-просторни и дават опция да се съблюдават противоепидемичните ограничения против COVID-19.

Обновено е цялото техническо съоръжение - уредите за снемане на биометрични данни, фотоапарати, четци и компютри. Броят на гишетата, които ще обслужват сънародниците ни, е повишен на четири.

Едно от тях е предопределено за заверки на документи, а на останалите три гишета ще се издават български персонални документи и визи.

При нужда от подпомагане жителите могат да се свържат с Градска канализация Франкфурт на тел.: +49 69 509 278 13 26, е-mail: [email protected], website: https://www.mfa.bg/embassies/germanyfrankfurt

В Германия от през днешния ден е в действие четириседмична карантина. От през вчерашния ден територията на цяла България е рискова зона, което изисква от пътуващите за Федералната република 14-дневна карантина или негативен PCR тест.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР