Генерално проблема не е в липсата на закони, а в

...
Генерално проблема не е в липсата на закони, а в
Коментари Харесай

Йордан Терзийски: Проблемът не е в липсата на закони, а в тяхното прилагане

Генерално казуса не е в неналичието на закони, а в тяхното използване . По времето на Борисов бе издигната ограда, която тук-там е мощно компрометирана. Похарчиха се едни пари и след това оборудването бе изоставено. Това съобщи в ефира на депутатът от Продължаваме промяната Йордан Терзийски във връзка  през миналия ден.

По думите му Телената ограда по границата с Турция може да бъде компрометирана всеки един миг от мощния мигрантски напън . Защо би трябвало да ремонтираме нещо няколко години откакто е издигнато, запита народния представител.

Терзийски уточни, че Изборният кодекс не е значим за обществото, а тематиката се повдига от ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Първото нещо, което Народно събрание направи е да върне хартиената бюлетина. 50 дни не се занимаваме с целите на обществото, не се занимавам с бюджет, разясни той.

Депутатът акцентира, че Политическа партия са сюрпризирани от дневния ред на Българска социалистическа партия.

Според него с измененията в ИК хората нямат право на избор. Машините са превърнати в принтери, ще се броят хартиените изрезки. На изборите в секциите с хартиени бюлетини имаше 460 000 невалидни бюлетини, добави той.. Ние в този момент се връщаме обратно, безапелационен бе депутатът.

Терзийски съобщи, че не е сигурни дали измененията в ИК ще бъдат признати поради. Политическата шизофрения цели да скрие управническата импотентност, добави той.

Той насочи апел за основаване на работещо държавно управление с ясни цели . Водещите тематики за обществото за Шенген, еврозоната и приходите, сподели още Терзийски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР