Генералният спонсор на ПФК Левски поздрави привържениците на синия отбор

...
Генералният спонсор на ПФК Левски поздрави привържениците на синия отбор
Коментари Харесай

Palms Bet желае светли коледни и новогодишни празници на привържениците на ПФК Левски

Генералният спонсор на ПФК Левски поздрави последователите на " синия " тим във връзка настъпващите празници, като акцентира, че ще продължи поддръжката за клуба. Пускаме цялостният текст на известието.

" Левскари,

в навечерието на Коледа и настъпващата Нова година бихме желали да отправим към вас специфичните ни поздравления с благопожелание да посрещнете празниците дружно с най-близките хора, с вярата и вярата, че най-хубавото за " Левски " следва.
 Станимир Стоилов влезнал в ролята на финансово ченге
Станимир Стоилов влезнал в ролята на финансово ченге

Неговите инспекции засекли даже далавера към косачката

През изтеклата година всички станахме очевидци на възхода на клуба. От съвсем фалирал в края на 2021 година ПФК " Левски " се оттласна от дъното, съумя да изплати големи отговорности към някогашни футболисти и треньори, стартира да обслужва настоящите си отговорности към Национална агенция за приходите. Вследствие на целенасочената работа, след 13 години клубът съумя да завоюва значим трофей - Купата на България и да в профил елитния гръцки клуб ПАОК от европейските клубни шампионати. Всички знаем, че второто полугодие не бе измежду сполучливите на терена. Но, дано не забравяме, че в историята на всички клубове е имало моменти, в които не им доближава малко шанс и спортно благополучие.

Ние ви уверяваме, че и през идната 2023 година ще продължим да поддържаме " Левски " освен като спонсори, само че и като същински другари. Така, както го вършим и в този момент - без доста звук, само че систематично и интензивно. Винаги, когато се постанова, сме там - с финансиране, с съвещания, с фрагменти и със тактика за развиване на клуба.

Тази тактика заложихме дружно с мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков още преди година. Част от нея бе привличането на Станимир Стоилов, назначение на Управителен съвет, основаване на правила за финансов надзор и дисциплинираност, вътрешни процедури и други.

Не пропуснахме да помогнем и в друго направление, обвързвано със светините на клуба, като възстановихме осветлението на паметника на легендата Георги Аспарухов, направихме и усъвършенствания на родната му къща.

От името на групата компании на марката Palms Bet - генералният спонсор Телематик Интерактив България АД, ръководещото сдружение на ПФК " Левски " - районен съд Консулт АД, вторият спонсор на клуба - Елдорадо Корп АД, както и сдружението, което обслужва цифровата ЛЕД реклама на клуба - МБС Трейд, насочваме нашите най-искрени пожелания към всички вас, последователите на клуба, с признателност за вашата поддръжка и за вярата ви в ПФК " Левски " и в нас.

Нека духът на святото Рождество влезе в домовете ви и ви донесе здраве, мир и благополучие. Нека новата 2023 година ви направи същински щастливи, сполучливи и да донесе наслада от триумфите на обичания футболен тим.

Весела Коледа и щастлива Нова година! "
 Николай Илиев: Важно за Левски е да пристигна добър предприемач
Николай Илиев: Важно за Левски е да пристигна добър предприемач

Не виждам излаз от това състояние, в случай че в Левски не влезе човек със съществени финанси, разяснява той

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР