Генералният спонсор на ПФК Левски Palms Bet финансира цялостния ремонт

...
Генералният спонсор на ПФК Левски Palms Bet финансира цялостния ремонт
Коментари Харесай

Palms Bet ремонтира оградата на къщата на Гунди

Генералният спонсор на ПФК Левски Palms Bet финансира цялостния ремонт на оградата, опасваща къщата на Георги Аспарухов – Гунди в столичния квартал „ Редута “, което стана допустимо по самодейност на Столичния инспекторат.

„ Оградата на дома на именития футболист бе надраскана с неприятни надписи и графити, които не дават отговор на статута на къщата и на посланието, което би трябвало да носят сходни емблематични места в София “, изясни Иво Пенев, шеф на бранш „ Контрол на рекламната активност “ към Столичния инспекторат, който е мотор на плана по ремонтирането на оградата.

Той добави, че в лицето на генералния спонсор на Левски Palms Bet, Столичен инспекторат откри колегата, с който да направи допустимо привеждането на зида в естествен тип.

„ Ние финансирахме шпакловката, нова крепежна мрежа и боядисването на оградата и сега тя наподобява прелестно. Това е самобитен старт на предстоящшти събития по отбелязване на 80 години от рождението на Гунди на 4 май следващата година “, обясниха от Palms Bet.

Това е следващата взаимна самодейност сред Столичния инспекторат и водещата онлайн бетинг компанията, вследствие на която още едно алегорично място в София беше приведено в естествен тип. Първата бе обвързвана с почистването на надписи, надраскани върху жилищна постройка на улица „ Цар Симеон “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР