Генералният щаб на украинските въоръжени сили в доклад от понеделник

...
Генералният щаб на украинските въоръжени сили в доклад от понеделник
Коментари Харесай

Украинският генщаб: Край Авдеевка се водят интензивни боеве

Генералният щаб на украинските въоръжени сили в отчет от понеделник сутринта оповестява, че през последните 24 часа украинските военни са отбили 30 съветски офанзиви в региона на Авдеевка , цитира информацията Би Би Си.

" В Авдеевско направление съперникът, с поддръжката на авиацията, не се отхвърля от опитите си да обкръжи града. Нашите бойци настойчиво държат защитата, нанасяйки обилни загуби на нашествениците ", се споделя в отчета.

Генералният щаб написа, че през последните 24 часа руснаците са атакували самата Авдеевка и по двата фланга , северозападно и югозападно от Авдеевския перваз.

Украински военни блогъри през последните 24 часа потвърдиха известия от съветски z-блогъри, че по-специално съветските елементи са съумели да напреднат малко в югоизточните околности на Авдеевка, от региона на станция Ясиноватая-2 по-рано заети от тях, до близкото вилно село и към същинският град.

Американският институт за проучване на войната написа за същото в еждневния си отчет , като в допълнение се базира на геолокационни изследвания на региона на борбата.
 Лондон: Ноември е най-смъртоносният месец за съветските сили в Украйна
Лондон: Ноември е най-смъртоносният месец за съветските сили в Украйна

За целия месец съветските загуби са приблизително 931 на ден
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР