Генералният щаб на украинските въоръжени сили обяви, че е осъществил

...
Генералният щаб на украинските въоръжени сили обяви, че е осъществил
Коментари Харесай

Гори склад за гориво в окупираната Луганска област

Генералният щаб на украинските въоръжени сили разгласи, че е осъществил удар по склад за гориво в окупираната Луганска област . Складът се е намирал покрай град Ровенки. На територията на обекта гори пожар.

По данни на съветското министерство за реакция при изключителни обстановки пожарът бързо е сподавен. Този път се оповестява за повода на случая - офанзива с безпилотни летателни апарати . В това известие не се показва броят на дроновете, които са атакували окупираната Луганска област.

Складовата база за петрол и нефтопродукти се е употребила в това число и за доставяне на съветската войска за фронта в Източна Украйна.

Самото съветско министерство на защитата заяви, че тази нощ е свалило общо 47 украински дрона. Според сводката дроновете над Краснодарския край са били 17, над Курска област - 12, над Белгородска област - 2, а над акваторията на Азовски море - 16.

Руското военно ведомство не включва в тези систематизирани информации офанзивите на украинската войска по окупираните региони, макар оповестената анексия от страна на Руската федерация. Също по този начин в сводката на съветското МО постоянно всички дронове са свалени, прехванати или обезвредени, а за нанесените вреди или за жертви и потърпевши не се дава никаква информация.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР