Генералният секретар на ЦК на ККП, председател на КНР и

...
Генералният секретар на ЦК на ККП, председател на КНР и
Коментари Харесай

Си Дзинпин изиска от автономния район Гуанси повече резултати в изграждането на китайската модернизация

Генералният секретар на Централен комитет на ККП, ръководител на КНР и Централната военна комисия Си Дзинпин е на визитата в Гуанси-джуанския самостоятелен регион. Той прикани Гуанси да поддържа концепцията за новото развиване и да се възползва от личните си преимущества в построяването на китайската рационализация, с цел да реализира по-добри резултати.

След обиколката си в Гуанси Си Дзинпин изслуша отчет от партийния комитет и държавното управление на региона. Той оцени позитивно резултатите, които е постигнал Гуанси и уточни, че за висококачественото развиване на региона би трябвало да се засилят промишленостите и форсира модерната индустриална система. Автономният регион би трябвало да сътвори огромна промишленост със спецификата на локалните преимущества и да ускори научните нововъведения и промените в региона на образованието и поддръжката към гениите.

Си Дзинпин изиска Гуанси да продължи с по-бързи темпове отварянето си към света, с цел да построи витална икономическа система със мощно взаимоотношение сред външната и вътрешната верига. Освен това той уточни, че би трябвало да се резервира сигурността на земеделския бранш с прагматични ограничения.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР