Генералният секретар на ЦК на ККП и председател на КНР

...
Генералният секретар на ЦК на ККП и председател на КНР
Коментари Харесай

Си Дзинпин отговори на писмо на студенти от Китайския селскостопански университет

Генералният секретар на Централен комитет на ККП и ръководител на КНР Си Дзинпин изпрати отговор на писмо от студенти от плана „ Градина на науката и технологиите “ към Китайския селскостопански университет. В него той изрази своите поздравления по случай Деня на китайската юноша - 4 май, и очакванията си за развиването на младото потомство в Китай.

„ Много ми е прелестно да науча, че посредством плана „ Градина на науката и технологиите “ имате опцията онлайн да посетите провинциалните региони на страната и да работите за разрешаването на локалните проблеми на хората там. С това вие допринасяте доста за работата по съживяването на селските региони “, написа в писмото си Си Дзинпин.

Китайският водач акцентира още, че се надява студентите да имат високи желания за бъдещето си, да съчетават образованието в класната стая с практиката в селските региони, да култивират обич към земеделието, да развиват уменията и технологиите в бранша и да способстват с младежката си мощ за ускорение на модернизацията на селското стопанство и селските региони и за изцяло създаване на съвременна социалистическа страна.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР