Генералният секретар на ООН и над 50 държави по света

...
Генералният секретар на ООН и над 50 държави по света
Коментари Харесай

ООН и над 50 държави осъдиха провеждането на избори за президент в Русия

Генералният секретар на Организация на обединените нации и над 50 страни по света осъдиха провеждането на избори за президент на Русия в окупираните територии на Украйна.

Гласува се и в рускоговорящото Приднестровие в Молдова.

Изборни секции са открити в цяла Източна Украйна и на полуостров Крим. На бойците на фронта се дава опция да гласоподават даже без да влизат в изборна секция. Заедно със настоящия държавен глава за креслото в Кремъл претендират още трима претенденти, които имат същите възгледи като Владимир Путин.

„ Такива изрази не са от изгода за държавните глави. Едва ли Америка може да се гордее с това “, реагира представителят на Кремъл Дмитрий Песков

“Главният ни девиз и той е къс като изстрел е – загубихме при капитализма. Достатъчно! Необходимо е да свалим този фашистки режим, който постановиха на Украйна. Ще преговаряме с тях единствено при изискванията на Руската федерация “, разяснява Николай Харитонов, кандидат-президент на Руската комунистическа партия.

Евакуирани са служащи и в двата завода

Руските управляващи предизвестиха, че деянията на вандализъм и саботажи в изборните секции ще се санкционират до 5 години затвор. През вчерашния първи ден на гласуването бяха регистрирани няколко случая.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР