Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг подчерта колко е важно

...
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг подчерта колко е важно
Коментари Харесай

Столтенберг предупреждава да не се позволи на Путин да спечели войната

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг акцентира какъв брой е значимо да не се разреши на съветския президент Владимир Путин да " завоюва войната " в Украйна по време на панелната полемика на Световния стопански конгрес в сряда.

" Опасно е да се подценява Русия ", означи Столтенберг, добавяйки, че Путин " показва воля да пожертва хиляди съветски бойци " и " посегна " към Иран за повече оръжия, до момента в който възнамерява " нови офанзиви ", наблягайки, че е " незабавно " да се реагира стремително .

" Това е битката за нашите полезности, демокрацията и ние би трябвало да потвърдим, че демокрацията побеждава тиранията и потисничеството ", съобщи шефът на НАТО, добавяйки, че е нужна по-голяма военна поддръжка на Киев за реализиране на " контрактуван мир " в Украйна, като в този случай " оръжията са единственият път към мира . "

Конфликтът, съгласно Столтенберг, " най-вероятно " ще бъде решен посредством договаряния, само че е от решаващо значение да се попречи на Путин да реализира победа на бойното поле .
 Зеленски прикани света да не се колебае против Русия
Зеленски прикани света да не се колебае против Русия

Зеленски: Тиранията изпреварва демокрацията, до момента в който свободният свят мисли, терористичната страна убива
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР