Генералният мениджър на Сакраменто Кингс Монте МакНеър сподели, че се

...
Генералният мениджър на Сакраменто Кингс Монте МакНеър сподели, че се
Коментари Харесай

В НБА се наслаждават на играта на Везенков

Генералният управител на Сакраменто Кингс Монте МакНеър показа, че се любува на играта на българския национал Александър Везенков, както и на тази на неговия тим Олимпиакос, който към този момент е на една крачка от Финалната четворка в Евролигата. “Кралете ” наблюдават изкъсо представянето на главния любимец за MVP премията в най-силния клубен европейски шампионат през целия сезон, само че в този момент са в допълнение втренчени в неговите изяви в заключителната фаза от акцията.

“В момента се любуваме на играта му, както и тази на неговия тим. Те вършат приказен сезон, подобаващ за приказен тим като Олимпиакос. Успяхме да опознаем Везенков до известна степен, тъй че в идващите седмици ще седнем и ще преценим по какъв начин ще действаме преди началото на новия сезон. Това ще бъде решение, което ще бъде взето по-късно през лятото. В момента обаче се любуваме на представянето му в плейофите ”, съобщи МакНеър по отношение на българския национал на конференция.

През вчерашния ден авторитетният публицист Шон Кънингам, който отразява тима на Сакраменто оттатък океана, съобщи, че Кингс на 90% ще си обезпечат услугите на Везенков през идното лято. Лидерът на Олимпиакос записа междинни индикатори от 17.6 точки и 7.1 битки в постоянния сезон на Евролигата, като се трансформира в топреализатор на шампионата, състезателят с най-голям коефициент (22.2) и приключи втори при борците.
 Фамозен Слукас и основен Везенков измъкнаха Олимпиакос в Истанбул Фамозен Слукас и основен Везенков измъкнаха Олимпиакос в Истанбул
Сакраменто пък записа впечатляващ сезон оттатък океана и за първи път от 16 години насам съумя да се класира за плейофите на Западната конференция. “Кралете ” се опълчиха съществено на първенците от Голдън Стейт Уориърс, само че в решителния седми мач нямаше какво да създадат против Стеф Къри, който с историческите си 50 точки постави завършек на очакванията им за класиране напред. Цел №1 за управлението на Кингс е да удължи контракта на своята звезда Домантас Сабонис, който влиза в последната година от сегашния си договор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР