Генералният мениджър на Лос Анджелис Лейкърс Роб Пелинка определи настоящия

...
Генералният мениджър на Лос Анджелис Лейкърс Роб Пелинка определи настоящия
Коментари Харесай

Лейкърс градят отбор, който да се бори с Уориърс

Генералният управител на Лос Анджелис Лейкърс Роб Пелинка дефинира сегашния състав на тима като подобен, който се построява по много друг метод от предходните такива. Бившият сътрудник на Коби Брайънт не скри, че задачата на “езерняците” е да се борят с абсолютния хегемон в НБА Голдън Стейт и в един миг да смъкват Уориърс от шампионския престол.

“We don’t celebrate signings. We don’t celebrate roster additions. We celebrate championships.” - Rob Pelinka pic.twitter.com/MFJeNi6lgw
— Lake Show™ (@LakeShowFamily) July 11, 2018
“Щом задачата е шампионска купа, то би трябвало да погледнем към модела, по който първенците са събрали своя тим. Както и кой би бил най-хубавия метод да се српавим с тях и да ги победим. Аз и Меджик Джонсън разговаряхме много. Няма по какъв начин да победиш Уориърс в тяхната игра. Добавихме в нашия състав здрави защитни детайли и дълбочина в състава, с цел да имаме преимущество в дадени зони”, разяснява Пелинка пред ESPN.

“Целта ни беше да взимаме играчи, които са ефикасни и в двете етапи на играта, а не такива, профилирани единствено в една област”, прибавя той.

“(LeBron) is watching summer league games and brought up Josh Hart’s name.” - Rob Pelinka

This is why...pic.twitter.com/ndKiJWNrFv
— Ballislife.com (@Ballislife) July 11, 2018
“Тепърва треньорите ще търсят коя е най-хубавата петица, която ще ни носи победи, ще ни закара надалеч в плейофите и ще ни даде късмет за купата. Лейкърс ще играят бърз баскетбол. Представете си петици, в които всички са най-малко по 203 сантиметра, че и по-високи. Брандън Инграм, ЛеБрон Джеймс… Все играчи, които не се лимитират до единствено една позиця. Определно ни чака трогателен сезон”, споделя още Пелинка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР