Генералният мениджър на ЛА Лейкърс Роб Пелинка разкри, че покойната

...
Генералният мениджър на ЛА Лейкърс Роб Пелинка разкри, че покойната
Коментари Харесай

Джиана Брайънт предрекла големия успех на Лейкърс

Генералният управител на ЛА Лейкърс Роб Пелинка разкри, че починалата дъщеричка на легендата на “езерняците” Коби Брайънт - Джиана, е предрекла купата на отбора. Джиджи е споделила прогнозата и причините си в персонален диалог с Пелинка по време на мача сред Лейкърс и Далас Маверикс на 29 декември 2019-а, когато тя й татко й бяха на първия ред в " Стейпълс Сентър ".

“Спомням си, че един път Джиана ми сподели следното - “Чичо Пи (от Пелинка), след видяното в този мач считам, че вие ще спечелите купата тази година”. Попитах я за какво мисли по този начин и тя ми отвърна - “Защото разполагате с дължина и атлетизъм в състава. В плейофите е мъчно да се вкарват тройки, кошът като че ли се смалява и играчите усещат напрежение. Дължината в тима ще ви разреши да покривате повече пространство на паркета и противниците ви ще изпитват компликации да бележат. Сигурна съм, че вие ще спечелите титлата”. И тъкмо това стана. Ако се върнете обратно към мач №6, Маями не успяваше да вкарва през първото полувреме тъкмо поради положителната ни защита”, сподели мениджърът на калифорнийци във “Woj Pod”.

Rob Pelinka says the he recalls Gianna Bryant assuring him that the Lakers would win the championship this season. (via TheWojPod)
— Legion Hoops (@LegionHoops) Лейкърс заслужиха купата си, откакто се оправиха поредно с Портланд Трейл Блейзърс, Хюстън Рокетс, Денвър Нъгетс и Маями Хийт в плейофите на НБА за предишния сезон.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР