Генералният мениджър на Бъфало Сейбърс Джейсън Ботерил ще остане на

...
Генералният мениджър на Бъфало Сейбърс Джейсън Ботерил ще остане на
Коментари Харесай

Генералният мениджър на Бъфало Сейбърс запазва поста си

Генералният управител на Бъфало Сейбърс Джейсън Ботерил ще остане на поста си и през идващия сезон. Това разгласи пред Асошиейтед Прес съсобственичката на отбора Ким Пегула.

" Джейсън е нашият общоприет управител. Нашият проект е да продължим с него ", сподели Пегула.

След решението от събота на Националната хокейна лига да приключи постоянния сезон Бъфало приключва акцията на 13-о място в Източната конференция с 30 победи, 31 загуби и 8 провали след продължение. За интервала, в който Ботерил ръководи клуба - от 11 май 2017 година насам, " сабите " имат индикатори от 88 победи, 115 загуби и 30 загуби след продължение. Сезон 2019/20 е деветият следващ, в който Бъфало не съумя да се класира за плейофите, което е най-дългата дейна серия в НХЛ без присъединяване в елиминациите.

" Може би това не е известно мнение измежду нашите почитатели, само че знам, че би трябвало да създадем това, което считаме, че е вярно. Ние имаме малко повече информация от тази, с която разполагат почитателите - информация от кухнята на отбора и виждаме позитивна смяна ", сподели Пегула.

" Повярвайте ми, всички ние в управлението на отбора, аз и брачният партньор ми Тери, сме недоволни от резултатите. Джейсън и треньорът Ралф Крюгер схващат това и знаят, че те би трябвало да покажат с работата си освен на нас, само че и на почитателите, че са постигнали нещо. Искаше ми се да бяхме спечелили още един или два мача и да сме в плейофите, само че това не стана. Не можем да упрекваме някой различен за това, сами сме си отговорни. Обещаваме на почитателите на Бъфало, че през идващия сезон ние ще имаме по-добър тим и още по-задружен екип ", сподели още Пегула.

Бъфало стартира сезон 2019/20 с 8 победи в първите си 10 мача, само че слабите резултати на отбора след Нова година му попречиха да заеме по-предно класиране.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР