Генералният директор на Тесла (Tesla) Илон Мъск обяви днес, че

...
Генералният директор на Тесла (Tesla) Илон Мъск обяви днес, че
Коментари Харесай

Мъск: До края на годината - коли без шофьор

Генералният шеф на " Тесла " (Tesla) Илон Мъск разгласи през днешния ден, че компанията си е сложила за цел до края на годината да създава електрически автомобили със 100 % самостоятелно ръководство. Предприемачът изрази вяра, че колите ще бъдат необятно продавани в Съединени американски щати и даже в Европа, в случай че бъдат утвърдени от регулаторите.

На енергийна конференция в Норвегия създателят на компанията за електрически автомобили посочи, че концентрира вниманието си към стартирането в орбита на галактическия транспортен съд " СпейсЕкс " (SpaceX) и електрически автомобили със 100 самостоятелно ръководство.

Ръководителят на " Тесла " също така поддържа по-нататъшното потребление на нефт и природен газ, по едно и също време с създаването на възобновими енергийни източници.

" Мислейки реалистично, считам, че би трябвало да използваме нефт и газ в кратковременен проект, в противоположен случай цивилизацията ще рухне ", уточни той пред публицисти. По думите му, ще бъдат нужни няколко десетилетия, с цел да се реализира това ".

Предприемачът поддържа и продължаването на работата на атомните централи в миг, когато доста европейски страни желаят да се откажат от атома.

Илон Мъск - най-богатият човек в света, който има 10 деца, прикани хората по целия свят да вършат повече бебета, откакто дефинира демографския срив за едно от най-големите провокации на планетата ни, съобщи Агенция Франс Прес.

" Повярвайте ми: рецесията с бебетата е огромен проблем ", съобщи 51-годишният предприемач пред публицисти, преди да взе участие в енергийна конференция в Ставангер, Югозападна Норвегия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР