Генералният директор на Tesla Илън Мъск написа в Twitter, че

...
Генералният директор на Tesla Илън Мъск написа в Twitter, че
Коментари Харесай

Илън Мъск яде и спи в завода на Tesla, за да реши проблемите на компанията

Генералният шеф на Tesla Илън Мъск написа в Twitter, че в понеделник се е завърнал в завода, с цел да подкрепи спазването на графика за произвеждане на електрически автомобили. Информацията е на The Fortune.
„ Отново дремя в завода. Автомобилният бизнес е същински пъкъл “ – съобщи Мъск.

В съшият туит Мъск отбрани старшият вицепрезидент на компанията Дъг Фийлд в отговор на оповестената публикация в в The Information – известен уеб страница в Силициевата котловина. Според този материал, производството на електрически автомобили Tesla 3 „ има непрекъснати проблеми “, а през миналата година неведнъж са се проваляли плануваните индикатори на производството на електрически коли.

„ Считам Дъг за един от най-талантливите експерти в целия свят, що се отнася до машиностроенето. Преди година го помолих по едно и също време да управлява както производството, по този начин и проектирането. Той се съгласи, че точно на тези две посоки би трябвало да обърнем най-голямо внимание “ – написа Мъск.

Акциите на Tesla паднаха с съвсем 20% откакто вложителите утвърдиха през вчерашния ден компенсационния проект. Въпреки приключването на може би най-лошата седмица в 15 годишната история на Tesla, Мъск настоя за публикуването на информацията за злополуката на един от електрическите автомобили Tesla. Предприемачът упорства всичко в неговите компании да е транспарантно и да няма секрети от потребителите./kaldata.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР