Генералният директор на Роскосмос Дмитрий Рогозин каза, че е привърженик

...
Генералният директор на Роскосмос Дмитрий Рогозин каза, че е привърженик
Коментари Харесай

Шефът на Роскосмос каза за доказателства за съществуването на НЛО

Генералният шеф на Роскосмос Дмитрий Рогозин сподели, че е последовател на теорията, че образован живот може да съществува и на други планети. Според него това индиректно се потвърждава от разказите на руски водачи за необясними феномени, сходни на НЛО. Изявлението ръководителят на държавната корпорация направи в ефира на телевизионния канал " Россия 24 ".

„ Може да има безчет фактори, които могат да бъдат удобни за възникването на този живот, в това число интелигентния живот “, акцентира Рогозин.

Като мотив Рогозин уточни теорията за Големия гърмеж, който съгласно него може да се случи в други светове, открития космос, който в този момент е недосегаем за земляните.

Също по този начин генералният шеф на Роскосмос приказва за свидетелствата на руски водачи, които през 70-те години, откакто летят, „ вземат молив на хартия и скицират това, което виждат “. За сходни необясними феномени приказваха и представители на НАСА, сподели още Рогозин.

Според него може да има по-напреднала цивилизация и по-напредналите технологии да й разрешат безшумно да учи Земята, без да се намесва в естествения ход на нещата.

„ Не единствено можем да учим микроби, само че можем да бъдем изучавани като микроби “, заключи шефът на държавната корпорация.

Припомняме, през 2022 година за първи път в историята НАСА се съгласи, че НЛО са „ неидентифицирани въздушни феномени “ (UAP), както в този момент е всекидневно да се назовават ​​мистериозни обекти, които се въртят в земната атмосфера - в нейната долни и горни пластове.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР