Генералният директор на Интер Бепе Марота разкри причината за пропадналата

...
Генералният директор на Интер Бепе Марота разкри причината за пропадналата
Коментари Харесай

Марота посочи причината за провалената размяна и коментира останалите трансферни цели

Генералният шеф на Интер Бепе Марота разкри повода за пропадналата замяна сред “нерадзурите” и Рома, включваща Матео Политано и Леонардо Спинацола. Той разиска и други трансферни цели на клуба - Кристиан Ериксен, Оливие Жиру и Виктор Моузес.

“Мисля, че имаше пресилено медийно внимание върху цялата тази обстановка. Спинацола е добър експерт, с който към този момент работихме дружно в Ювентус. Мисля, че във футбола преди да се завършват дадени договаряния, би трябвало да се направи преценка на техническо, здравно, икономическо и физическо равнище. След като приключихме с нашия разбор, клубът реши да не продължи с този трансфер и по тази причина споделих на сътрудниците ми от Рома, че се отдръпваме.
 Пореден поврат: Политано и Спинацола се прибраха в своите клубове Да не забравяме, че Давиде Сантон на три пъти не съумя да си откри нов тим поради сходни сюжети. Когато дадена интервенция коства 55 млн. евро дружно с всички хонорари, в реда на нещата е деликатно да се проучват всички страни на договорката. Политано се прибра в Интер очевидно смутен, защото ужасно доста искаше да се завърне в родния си Рим. Това, че Рома популяризира фотография на състезател, минаващ през медицински прегледи, не е наш проблем. Ние не сме правили фотоси на Спинацола. Живеем в свят, в който сходни неща се случват. Анализите обаче са нужни за купувача при такава огромна инвестиция. При цялото ми почитание към Политано, ние му разяснихме обстановката. Ние сме експерти и привикваме с сходни неща. Затова дружно ще обсъдим неговото бъдеще преди края на трансферния прозорец.
 Интер напредва и по прехвърлянето на Ериксен Ериксен? Той е състезател на Тотнъм, само че договорът му изтича през юни, тъй че е напълно законно и разрешено да мога да се видя с сътрудника му през този интервал. Не бива да се приказва за това дали ще пристигна тук през януари или юни, тъй като конкуренцията е огромна и не знаем какво ще се случи. Няма да отрека, че приказвах с антуража на Жиру, ще преценим обстановката с него. Неговият трансфер и този на Политано може и да са обвързани, само че каквото не се случва на пазара през днешния ден, може да се случи на следващия ден. Моузес? Да, той несъмнено е измежду разновидностите ни за нови попълнения”, съобщи Марота пред “Скай Спорт Италия”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР