Генералният директор на Дженоа Джорджо Перинети потвърди, че в момента

...
Генералният директор на Дженоа Джорджо Перинети потвърди, че в момента
Коментари Харесай

Дженоа потвърди за преговорите между Юве и Перин

Генералният шеф на Дженоа Джорджо Перинети удостовери, че сега се повеждам договаряния с Ювентус по отношение на продажбата на Матия Перин. В тази връзка „ грифоните” обявиха с наслада биха приели халфа на „ бианконерите” Стефано Стураро като част от възможната договорка.

В Торино желаят експресно да намерят заместител на отдръпналия се Джанлуиджи Буфон, чиято кариера или ще продължи зад граница, или ще завърши дефинитивно. 25-годишният Перин в течение на години беше апетитен за естествения правоприемник на Буфон най-малко що се отнася до националния тим. Сега Джанлуиджи Донарума е в центъра на всеобщото внимание, което обаче не прави Перин по-слаб вратар.

Соченият за правоприемник на Буфон: Ако има по какъв начин, подписвам с Юве

„ Ювентус към този момент сподели ясно, че се интересува от него”, разяснява Перинети. „ Все още има да се извърви, имаме време, в което да преговаряме. Трябва първо да уточним обстановката към телевизионните права, които касаят всеки клуб от Серия А.”

„ Обещахме си, че още веднъж ще приказваме допустимо най-скоро, тъй като те направиха първата стъпка, а връзките посред ни са отлични.”

„ Колкото до Стураро, той е състезател, който потвърди своята стойност дотам, че треньорът Масимилиано Алегри отхвърли да го пусне предишния сезон. Ако Ювентус ни го предложи, персонално аз бих приел с наслада, само че дано не изпреварваме ситуацията”, добави шефът в Дженоа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР