Генералният директор на БНТ Константин Каменаров с Христо Стоичков и

...
Генералният директор на БНТ Константин Каменаров с Христо Стоичков и
Коментари Харесай

Христо Стоичков ще коментира за БНТ мачовете от Световното първенство в Русия


Генералният шеф на Българска национална телевизия Константин Каменаров с Христо Стоичков и спортния публицист Методи Манченко

Христо Стоичков ще разяснява за феновете на Българска национална телевизия срещи от Световното състезание по футбол, което стартира през юни в Русия.

Новината оповестиха в събота в ефира на Българска национална телевизия генералният шеф на публичната телевизия Константин Каменаров и именитият футболист.

”Щастлив съм, одобрих тази покана и за мен ще бъде огромна чест и отговорност да предавам някои от мачовете на националните тимове за това Световно състезание по Българска национална телевизия “, съобщи Христо Стоичков.

Българската национална телевизия е формалния сътрудник на FIFA за лъчение на идния Мондиал. Турнирът се открива на 14 юни и публичната телевизия ще покаже всички срещи, които ще се играят на 12 стадиона в 11 съветски града, а специфични посетители в коментарните излъчвания на Българска национална телевизия ще бъдат одобрени футболни експерти, оповестиха от публичната телевизия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР