Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков отрече, че дъщерята на

...
Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков отрече, че дъщерята на
Коментари Харесай

Кошлуков отрече, че дъщерята на Радев има договор с БНТ за игрален филм

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков отхвърли, че дъщерята на Радев има контракт с Българска национална телевизия за игрален филм:

Клевета е, че дъщерята на президента Радев има контракт за Българска национална телевизия за присъединяване си в игрален филм на режисьора Максим Генчев. Това съобщи за  генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков във връзка появилите се информации, че Дарина Радева " ще печели по 400 лева дневно за първата си основна роля, във кино лентата на режисьора Максим Генчев   " 1349 " по повестта на Иван Вазов " Иван Александър “.

" Дарина ще има контракт. Българска национална телевизия има цена, която е таван и да искам-не може, няма от кое място. Това е огромна роля, а тя е доста готова за това, тъй като е дисциплинирана като човек. В киното е трудоемко, би трябвало да се изстрелваш. В театъра е някак по-лесно- излизаш на сцената и започваш, къде е добре, къде е зле... А тук е объркано-финал се снима като начало, би трябвало да си наясно от-до ", декларирал Максим Генчев пред " Галерия “.

" Няма подобен филм! Няма подобен сюжет! Няма бюджет! Няма контракти! Няма перо " заплати на артисти ". Има единствено утвърден план, за който въобще не е несъмнено, че ще се трансформира в реализация на филм ", безапелационен бе Кошлуков.

Той е сърдит, че Максим Генчев разпростанява погрешна информация.

" Къде е договорът на Дарина? Дайте да го забележим този контракт, в който да стои моят автограф. Ако Българска национална телевизия ще заплаща, аз би трябвало да го подпиша. След като ще взима по 400 лв., това би трябвало да стане с моя автограф. Такова нещо НЯМА!, безапелационен е генералният шеф на публичната телевизия.

" Това момиче, дъщерята на президента, не може да има контракт с Българска национална телевизия. Ако Максим Генчев си подписва контракт с някого, това е негова право. Но не може за филм, който Българска национална телевизия продуцира на 100%, той да подписва контракти от мое име. Това са интриги! ", твърди Кошлуков.

В същото време Максим Генчев приказва друго: " Дарина мина през кастинг, който е наложителен за всички искащи. На него се явяват студенти от НАТФИЗ, изпратили  предварителното фотоси. Повечето от тях са млади девойки, тъй като героинята-еврейката Сара, в която царят се влюбва е била 18-20годишна, когато двамата се срещат. Владетелят е впечатлен от хубостта и мозъка й. Повикахме 20-тина девойки, предвид на техните благоприятни условия. От тях избрахме единствено  три, като и трите ще се превъплътят в разнообразни контрастни функции “, споделя режисьорът като акцентира, че точно Дарина Радева е определена за основната роля на Сара.

" Как ще играе Дарина Радева основната роля, тя е още студентка, тя не е актриса, този човек употребява единствено името й ", ядосва се Кошлуков.

Според информация на Епицентър. бг Максим Генчев върви при предприемачи, с цел да му дадат пари за кино лентата като акцентира, че в него основната роля ще играе дъщерята на президента. Използва гърба на Радев, с цел да измъква пари от разнообразни организации, позволява и Кошлуков.

Това обаче е безусловно нелегално! Минчев няма право да подписва контракти с никого и да обясява кой какво ще играе във кино лентата, откакто още няма сюжет, разяснява генералният шеф на Българска национална телевизия.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР