Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков отговори на обвиненията, че

...
Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков отговори на обвиненията, че
Коментари Харесай

Кошлуков отговори на критиките: Каквито участници ни пратят централите, такива трябва да показваме

Генералният шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков отговори на обвиняванията, че националната телевизия след старта на акцията кани несъответствуващи, съгласно някои оценки, събеседници.

„ Може би би трябвало да напомним, че съгласно последните промени в Изборния кодекс, в Българска национална телевизия сме длъжни да предоставим еднообразно време на всички партии. Това е член 189-ти, алинея трета в закона. Така че работим с материали на клиента този месец “, пошегува се във Facebook шефът на Българска национална телевизия.

„ Каквито участници ни пратят централите, такива би трябвало да демонстрираме. Или както обича да споделя Остап Ибрахимович в сходни обстановки, тук несъмнено не е Рио де Жанейро “, гласи още отговорът му.

 

Коментара на Кошлуков е във връзка големият скандал, който  се развихри нощес в студиото на " Панорама ". Наложи се водещият Бойко Василев  физически да разтърве Димитър Митев от " Българска Социалдемокрация – Евролевица " и водача на " Глас национален " Светльо Витков, които съвсем стигнаха до пердах.

" Кои сте вие, комунисти ли сте ", обърна се Витков към представителя на Евролевицата.

" Ние сме партия Евролевица на Александър Томов ", отвърна му Митев.

 

Това предизвика Витков да насочи гневни рецензии към Александър Томов.

Тогава на собствен ред Митев съобщи, че не желае да слуша " някакъв чалга артист ".

Светльо Витков се ядоса, стана от мястото си и се насочи към Митев. " Айде, излизай на открито да се разправяме ", обърна се Витков към индивида на Томов.

Намесиха се и други участници в предаването, с цел да успокоят артиста. Той седна назад на мястото си, само че след секунди още веднъж стана и се насочи към Митев.

Водещият за повторно се опита да ги усмири да не се разправят.

Накрая Витков смъкна микрофона си и напусна студиото.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР