Генералният директор на БНР, Андон Балтаков, е депозирал предсрочно прекратяване

...
Генералният директор на БНР, Андон Балтаков, е депозирал предсрочно прекратяване
Коментари Харесай

Андон Балтаков напуска БНР

Генералният шеф на БНР, Андон Балтаков, е подал предварително преустановяване на контракта си за ръководство на радиото, считано от идния петък, 6 август. За това оповестява самият той в писмо до чиновниците.

„ Мотивите са надълбоко персонални, заради което откровено апелирам за умереност от разбори и коментари… За мен беше и привилегия, и невероятна опция да ръководя БНР в един толкоз преломен миг в историята на организацията “, разяснява Балтаков.

По думите му главните достижения на радиото са обрисувани в докладите до Съвета за електронни медии, като последният от тях ще бъде предаден на регулатора в четвъртък.

„ Вярвам, че Съветът за електронни медии ще подбере началник, който не е привързан с политически или стопански ползи и който ще продължи работата по трансформацията на организацията “, добавя още генералния шеф.

Новината бе доказана преди минути и в неговия персонален профил в обществената мрежа във Фейсбук, в която бе оповестено и формалното писмо до ръководителя на Съвет за електронни медии, Бетина Жотева.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР