Генералният директор на Българската телеграфна агенция (БТА) Максим Минчев бе

...
Генералният директор на Българската телеграфна агенция (БТА) Максим Минчев бе
Коментари Харесай

”Вечният” Максим Минчев остава за още 5 годинио начело на БТА

Генералният шеф на Българската телеграфна организация (БТА) Максим Минчев бе избран отново от Народното събрание с гласовете на 141 депутати. Гласове ”против ” или ”въздържал се ” нямаше. Минчев, който бе препоръчан от ГЕРБ, бе единственият претендент за поста. Той е отпред на Българска телеграфна агенция от 2003 година и има право на още един 5-годишен мандат.

Преди избора в поддръжка на Максим Минчев се изрече ръководителят на комисията по просвета и медии Вежди Рашидов. " Това е единствената организация, която сега работи за разпространение на позитивното, което се случва в страната ", сподели Рашидов, представен от Българска телеграфна агенция.

Депутатът Тома Биков, който издигна кандидатурата на Минчев, напомни, че преди няколко месеца Народното събрание единомислещо утвърди доклада на Българска телеграфна агенция за 2016 година Според него това било задоволително доказателство за поддръжката на самата кандидатура. И от ГЕРБ, и от съдружния сътрудник " Обединени патриоти " припомниха, че Българска телеграфна агенция е една от дребното медии, ангажирани с българите зад граница.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР