Генералните мениджъри на отборите в баскетболната Евролига за мъже направиха

...
Генералните мениджъри на отборите в баскетболната Евролига за мъже направиха
Коментари Харесай

Поставиха Александър Везенков сред потенциалните топ 5 на Евролигата

Генералните мениджъри на тимовете в баскетболната Евролига за мъже направиха прогнози за възможните участници във Финалната четворка, бъдещия първенец в шампионата и баскетболистите, които ще попаднат в идеалната петица този сезон.

Българинът Александър Везенков получи 23,1 % от гласовете за попадане в топ 5 на Евролигата, като заема шеста позиция, написа профилираното баскетболно издание basketnews.com. За състезателите с най-големи шансове са посочени Валтер Таварес от Реал Мадрид и Василие Мицич, и Уил Клайбърн от Анадолу Ефес.

Везенков събра и 14,3 % от гласовете за вероятно продобиване на наградата за най-полезен баскетболист в шампионата през сегашния сезон. Той дели трето-четвърто място с Уил Клайбърн. Лидер тук е сърбинът Василие Мицич.

За евентуален предстоящ първенец с 28,6 % от гласовете е апетитен испанският Барселона, а измежду тимовете с най-големи шансове за присъединяване във Финалната четворка са Анадолу Ефес, Реал Мадрид, Барселона и Армани Милано. Гръцкият Олимпиакос, чийто екип носи Александър Везенков заема пета позиция 42,9 % от вота.

BasketNews continues its EuroLeague GM survey as this time we covered predictions for the upcoming season

There are some interesting takes on who will win the EuroLeague and Final Four participants
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР