Генерал Венцислав Мутафчийски беше скрит и трябва да видим защо.

...
Генерал Венцислав Мутафчийски беше скрит и трябва да видим защо.
Коментари Харесай

Илияна Йотова пита защо скриха генерал Мутафчийски

Генерал Венцислав Мутафчийски беше прикрит и би трябвало да забележим за какво. Този въпрос насочи от ефира на Българска национална телевизия вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя е видяла напрежение сред него и Бойко Борисов.
Продължаваме да не знаем като общество какво ни чака, акцентира тя. Страх и стрес се насаждаше в българските жители по всевъзможен метод, сподели още Йотова. Имаме потребност от отговорите какво става, отсече вицепрезидентът. Щабът си свърши работата почтено, счита Йотова.
Разборът ще бъде изработен след последната съдийска свирка, посочи тя. Вицепрезидентът желае да знае какво се случва с стопанската система, с безработицата. Нямаме тактика и тактичност, по думите й. Разривът в връзките сред президент и министър председател идвал от неналичието на диалог сред двете институции. Заповедите на здравния министър, по думите й, били неразбирателство и имали период на валидност три часа. Йотова бе безапелационна, че хората са спазвали ограниченията. Добра ли ни е здравната система, попита още тя.
Разум и самообладание желае вицепрезидентът, когато се приказва за промяна в опазването на здравето. Хората са посочили задоволително разсъдък и дисциплинираност, макар изключенията, по думите й.
За Йотова има доста въпроси, които би трябвало да получат отговор. Опасността от банкрути е безспорна, съгласно нея. Не би трябвало да циклим на едно място, по думите й.
Аплодисментите през днешния ден са за медиците, не за здравната система, още по-малко за Министерство на здравеопазването, регистрира Илияна Йотова.
Държавата би трябвало да се върне там, където й е мястото, настоя тя. Румен Радев не е мръднал и на сантиметър от това, което даде обещание по време на акцията, акцентира още Йотова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР