Генерал Василев Василев, който е председател на комисията по Етика

...
Генерал Василев Василев, който е председател на комисията по Етика
Коментари Харесай

Шеф в БФС: Трябва да изровят земята, но да хванат този, който хвърли бомбата

Генерал Василев Василев, който е ръководител на комисията по Етика и феърплей в БФС, бе безапелационен, че полицията би трябвало да работи твърдо по отношение на хвърлилия бомбичка човек, довела до пострадването на служител на реда Гергана Зашева.

" Трябва да изровят земята този да бъде заловен! Този балкански синдром би трябвало да се отстрани, ще бъде постепенно и трудно, само че би трябвало да се отстрани, тъй като той носи доста ненавист. Искат да изразят нещо, те не знаят какво. Като дойдат на стадиона, хвърлят 20-30 бомбички, възпламенят 20-30 артилерийски военни димки и целият стадион стане в пушек, с какво оказват помощ на този тим долу да не загуби или да завоюва мача - с нищо ", съобщи военачалник Василев.

" Не би трябвало да се позволява така наречен хореография на стадиона - със флагове, свирки и крясъци - да, само че с бомби и димки - не. Пиротехническите средства би трябвало да бъдат неразрешени за вкарване в стадионите и да бъдат криминализирани като закононарушение. Когато съдът осъди някой да не влиза на стадиона 1-2 години, надзор за това няма и той отново си върви на мачовете, изключително в провинцията ", добави още той.

 Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян: Това, което се случи е непоносимо
Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян: Това, което се случи е непоносимо

" За битката с футболното безчинство е необходим финансов запас ", съобщи шефът на проведените почитатели
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР