General Motors планира да представи 30 нови електрически модела през

...
General Motors планира да представи 30 нови електрически модела през
Коментари Харесай

General Motors купи Tesla Model S Plaid за научни цели

General Motors възнамерява да показа 30 нови електрически модела през идващите три години и наподобява от компанията работят интензивно за спазването над това заричане. Според информация на GM Authority, компанията е закупила чисто нова Tesla Model S Plaid, която ще бъде употребена за съпоставяне на новите разработки на General Motors.
`General

В интернет пространството се появиха клюки, че американската компания приготвя електрически правоприемник на Corvette, както и седан с емблемата на Cadillac и електрическо Camaro. И трите автомобила ще бъдат спортно насочени, а Model S Plaid би послужил като положително съпоставяне за компанията.
`General

Моделът на Мъск разчита на три електромотора, които обезпечават 1020 конски сили и задвижване на четирите колела. Ускорението до 100км/ч лишава към 2 секунди при положителни условия, до момента в който времето на 402 метра е тъкмо 9.23 секунди при най-хубавите опити на писта. Максималната скорост на Tesla-та е 320км/ч, само че тя би трябвало да бъде отключена софтуерно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР