Генерал-майор Явор Матеев, който не пропуска мач на любимия ЦСКА,

...
Генерал-майор Явор Матеев, който не пропуска мач на любимия ЦСКА,
Коментари Харесай

Генерал-майор Явор Матеев с прочувствен съболезнователен адрес за Петър Жеков

Генерал-майор Явор Матеев, който не пропуща мач на обичания ЦСКА, през днешния ден изпрати легендата на клуба Петър Жеков в последния му земен път. Той изпрати и съболезнователен адрес до фамилията на Вълшебния стрелец, до ЦСКА и всички " армейци ".

Ето какво се споделя в него:

" Уважаемо семейство,

Уважаеми армейци,

Уважаеми ръководители,

Позволете ми от името на персоналния състав на Съвместното командване на специфичните интервенции и персонално от свое име в този изпълнен с тъга миг да се обърна към Вас с най-искрените ни съболезнования във връзка голямата загуба на великия нападател, капитан на националния тим и максимален голмайстор на ЦСКА и българския футбол Петър Жеков.

Съкрушени сме от тъжната новина и скърбим за Вълшебния стрелец! За нас, а уверен съм и за цялата футболна общност, Петър Жеков вечно ще остане в златните страници на историята на българския футбол, като популярен и талантлив голмайстор на ЦСКА и националния тим, приет по целия свят. Неговият непостижим гений на нападател го издигна до джентълмен на " Златната обувка ", оставил зад себе си международни величия като Герд Мюлер и Еузебио.

Голямото армейско сърце на Петър Жеков ще продължи да тупти в нашето схващане като непрекъсващ знак на непреклонен дух, гениално футболно майсторство, достойнство и воля за победа на терена!

Почивай в мир, бат` Петьо!

За нас - огромното армейско семейство, ти вечно оставаш на върха на футболния Олимп!

Командир на взаимното командване на специфичните интервенции

Генерал-майор Явор Матеев ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР