Генерал-лейтенант Микола Олешчук, командир на украинските ВВС, изрази своята благодарност

...
Генерал-лейтенант Микола Олешчук, командир на украинските ВВС, изрази своята благодарност
Коментари Харесай

Командирът на украинските ВВС публикува видеозапис на сваления руски БЛА Shahed

Генерал-лейтенант Микола Олешчук, пълководец на украинските Военновъздушни сили, изрази своята признателност към сержантите, които, наред с други неща, дават отговор за мобилната огневи групи, които се сблъскват с съветски безпилотни самолети камикадзе Shahed всяка вечер, и пуснаха видеозапис от тяхната бойна работа на 18 ноември, Ден на сержанта в Украйна.

Източник: Oleshchuk в Telegram

Цитат: „ Всеки ден и всяка нощ подразделения на преносими огневи групи се придвижват към бойни позиции под управлението на опитни старшини-командири! И тъкмо тази нощ, на 18 ноември, мобилните огневи групи на Силите за защита смъкнаха съвсем 20 противников атакуващи UAV!

Знам и разбирам какъв брой предизвикателство е да се реализира този резултат! От време на време обявявам видеоклипове на нашите момчета в деяние, с цел да пусна цялата страна вижте неуморната си работа и чуйте необузданите си страсти всякога, когато Шахед бъде свален. "

Подробности: Както беше маркирано, във въпросното видео взе участие предстоящ сержант, старши боец Микола Салабуда, зенитник от взвод за сигурност на Херсонската зенитно-ракетна бригада, унищожава съветски БПЛА благодарение на портативна система за противовъздушна защита.

Олешчук сподели, че това е първият боец време за ангажиране на цел и нейното събаряне.

История: В нощта на 17 против 18 ноември Русия нападна Украйна с няколко талази от БПЛА Shahed, като украинските сили за защита стреляха смъкнаха 29 от 38-те дрона-камикадзе.

За информация: Денят на сержанта е празник, който се чества в Украйна на 18 ноември и е открит на 19 април 2019 година от 5-ия президент на Украйна Петро Порошенко. < /p>

НАГОРЕ или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР