Генерал Андрей Боцев беше част от онова поколение наши генерали,

...
Генерал Андрей Боцев беше част от онова поколение наши генерали,
Коментари Харесай

Радев: Генерал Боцев ще бъде запомнен като истински родолюбец и човек на честта

Генерал Андрей Боцев беше част от това потомство наши генерали, олицетворяващо и въплъщаващо изконните български воински добродетели и полезности. Това декларира президентът и висш главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев в съболезнователен адрес във връзка кончината на началника на защитата ген. Андрей Боцев.

В писмото до опечалените президентът показва, че военачалник Боцев постоянно е отстоявал твърдо и уверено правилата и идеите, в които е вярвал. „ За мен беше чест да познавам и да работя с него “, декларира още висшият главнокомандващ на Въоръжените сили.

Каракачанов: Бог да даде мир и покой на душата на честния и заслужен българин - военачалник Боцев!

Президентът показва, че ген. Боцев ще бъде запомнен като извънредно квалифициран и ерудиран офицер, обичан и почитан от сътрудниците си пълководец, с неоспорим принос за развиването на Въоръжените ни сили. „ В тези минути на безмълвна равносметка отдаваме респект пред огромния български военачалник, към един същински патриот, човек на достойнството и доблестта, посветил целия си живот на Българската войска “, декларира президентът Радев.

Вицепрезидентът Илияна Йотова  Илияна Йотова Илияна Малинова Йотова е български политик, 5 ти Вицепрезидент на Република България, също сервира най-искрени съболезнования на фамилията и околните.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР