Генчо определено е специалист по всичко! Разбира от български народни

...
Генчо определено е специалист по всичко! Разбира от български народни
Коментари Харесай

Специалист по всичко: Генчо с ценни съвети за фитнес, паник атаки и как да станем по-високи

Генчо несъмнено е експерт по всичко! Разбира от български национални обичаи, умее да готви, да вършее равнища с трактор, риалити звезда е, схваща от коледни украси, а в този момент е към този момент инфлуенсър.

Земеделецът от Харманли даде обещание на почитателите си, че ще се опита да бъде по-активен в Instagram, където ще споделя освен за живота и всекидневието си, само че и за научените уроци и своя опит.

Виж още: Моника Валериева в страната на възрастните! Моделката за пиърсинга на зърната и връзката с Меди 

Сега Генчо даде опция на почитателите да го питат всичко, което пожелаят. Повечето се интересуват обаче от въпроси за по-добро здраве, по какъв начин да отслабнат или качат мускулна маса. Ако желаете да се " назобите ", само че за закуска вършиме палачинка от 5 яйца, 1 банана, 100 гр. овес, доза протеин и пържи в кокосово масло. Генчо ги комбинира с малко мед или черен шоколад. 

Обядът му включа по 200-300 гр картофи или ориз за гарнитура към същото количество месо. Следобед Генчо прави още едно хранене, тренираш " като животно ". След тренировката Генчо хапва огромна протеинова вафла или бърз въглехидрат, който е към 50-60 гр. След час прави първа вечеря, в която отново има картофи или ориз, 200-300 гр месо. Преди лягане също прави още едно ястие от 200-300 грама месо, извара или белтъци. Диетата на Генчо несъмнено е изчистена и не е за всеки. Направете менюто си съгласно вашето тяло, цели и потребности.

Виж още: Добро сърце: Дани Петканов даде 12 бона за щедрост, само че отново го заля хейт

Генчо поучава хората да си набират Омега 3 мазнини от храната или на хапчета, като е най-добре да се одобряват вечер. Добри са за метаболизма, само че и тестостерона, поучава още риалити звездата.

Храните и тренировките не са единствената сфера, която Генчо визира. Той поучава хората да не разчитат просто на мотивация, с цел да свършат нещо в живота си. " Апитът идва с храненето, по този начин е и с мотивацията ", споделя харманлията. Важно е човек да опита нещо, с цел да реши дали е за него.

Виж още: Озарк, Короната, Severance и Белият лотос: Актьорската колегия разгласи кои са най-хубавите сериали 

Менталното здраве е другата тематика, която Генчо засегна. Паник офанзивите, споделя Генчо, са нещо обикновено за времето, в което живеем. Той имал много другари, които са минали по този път и на всеки " му избива по някакъв метод ". Как да се спрамят хората с паник офанзиви ли? Генчо счита, че човек би трябвало да одобри, че това е най-лошото, което може да ти се случи. Нещо като чеп.клин избива. Ние обаче ви съветваме да се консултирате със експерт, тъй като не е срамно в XXI в. да се върви на психолог!

Виж още: Директно от спалнята: Антоанет Пепе и Иво Карамански на секс туризъм във Велинград

Най-интересният съвет на Генчо бе обвързван с растежа. Потребител го пита може ли и по какъв начин да стане по-висок. Генчо показа, че индивидът би трябвало одобри това, което му е дала природата. " Все отново съм чувал, че може да се реализира минимална разлика с разпъване, висене на лост, само че постоянно с другар ". Е, ние отново ви съвтваме да попитате първо доктор, а по-късно да вършиме нещо.

Виж още: Бояна Генова в окото на бурята! Пусна разголена фотография, предизвика стотици коментари 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР