Генчо е на пътешествие в Лондон, но фенките му са

...
Генчо е на пътешествие в Лондон, но фенките му са
Коментари Харесай

Генчо от "Игри на волята" глези мацката си на скъпо в Лондон, ще остане ли да живее при нея

Генчо е на странствуване в Лондон, само че фенките му са обезпокоени. Някои консуматори подозират, че земеделечът ще остане да живее в кралството. Припомняме, че приятелката на Генчо живее и работи в английската столица, където от дни е и той.

Виж още: Любовта и фамилията са им благосъстоянието: Даяна и Йордан от " Един аз различен " все по този начин дружно

Тук сме обаче ние, с цел да успокоим разбеснелите се последователки, че Генчо няма никакво желание да остава за непрекъснато в Лондон. Земеделецът има сериозен бизнес в в България, за който продължава да се грижи и развива.

Междувременно обаче се любува на всеки момент с половинката си, която пък води по топ заведения за хранене. Половинката на земеделеца е и студентка във Англия, а неотдавна двамата намекнаха, че точно тя е по-ревнивата от двамата. И обикновено - при подобен интерес към Генчо след шоуто, просто си представяме какви известия получава в Instagram! Ето за какво заведенията за хранене са единствено дребна част от изненадите, които Генчо прави на мацката си.

Виж още: Следваща спирка - Италия: Златка и Карен на следващото VIP странствуване

Генчо обаче е правилен и екскурзията му потвърждава това. Той е в Лондон при Преслава, а тематиката на късата му екскурзия е Св. Валентин. Ако не вярвате, че подобен балканец е кадърен на такива неща, ето:

 Instagram

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР