Генади Воробьов е бесарабски българин, който идва у нас и

...
Генади Воробьов е бесарабски българин, който идва у нас и
Коментари Харесай

Българската следа сред дигиталните войници на Украйна

Генади Воробьов е бесарабски българин, който идва у нас и се занимава с цифров маркетинг. Агенцията му работи и в Украйна и Русия. Офисът в Русия е затворен с началото на войната.

Със своите способи популяризират посланието на Украйна посредством акции - набиране на средства за контрапропаганда или предоставяне на повече информация за поддръжка на воюващата страна. " Войната прекатурна нашето всекидневие. Ние бяхме една конструкция с украинските ни сътрудници, те продължиха да работят от бомбоубежищата. Още през 2014 година направихме протокол при положение на война. Той се състоеше от 15-20 страници ", описа той в ефира на Нова тв.

По думите му към 20-30 негови сътрудници украинци идват у нас със фамилията си. " Загубихме систематичен администатор, свикан на третия ден от войната, а преди месец разпознаха тялото му. Помагаме на фамилията му и организираме държавната помощ на фамилиите на починалите бойци. Координирам IT фронта на цифровата войска на Украйна. Искаме да облъчим руснаците с обстоятелствата за войната, двойно тествани.

Според него се разгласява информация за същинските провали в обществените мрежи. " Освен това насочваме послания към майките на съветските бойци да разубедят синовете си да вземат участие във войната, както и да бъде дарено оръжие на Украйна. Парите идват от дарения, събрани от фондове ", уточни Воробьов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР