Генади Луго е един от най-изявените играчи на Септември (Тервел).

...
Генади Луго е един от най-изявените играчи на Септември (Тервел).
Коментари Харесай

Генади Луго: Ако не тази година, то следващата Септември ще гони място във Втора лига

Генади Луго е един от най-изявените играчи на Септември (Тервел). Сърцатият защитник укрепи тервелчани през зимата, откакто разтрогна с отбора на Спартак (Варна). Пред Sportal.bg ветеранът приказва за представянето на Септември (Тервел) до този миг:

" Победата ни против дубъла на Черно море бе рутинна и потвърди, че ние сме тим, който знае какво желае. До този миг имаме единствено една загуба от Черноморец (Балчик) и то като посетители, което приказва красноречиво за представянето ни до този миг! Смятам, че предвид на средствата и метода на подготовка, Черноморец биха заслужили място си в професионалния футбол.

Доколкото знам, това е и най-силното показване на Септември (Тервел) до този миг в исторически проект. Смятам, че в случай че друг сезон, при всички положения другия ще нападаме Втора лига. Имаме капацитет и сме задължени да го създадем само заради почитателите си. Ще ви дам един образец. През зимната подготовка трябваше да изиграем контролна среща против Шумен. Снегът не позволяваше това, само че почитателите сграбчиха лопатите и го разчистиха бързо. Ето какво значи за един дребен град като Тервел да има тим, с който почитателите да се гордее! ”, съобщи Луго.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР