Гена Трайкова отново е сама и след раздялата с последния

...
Гена Трайкова отново е сама и след раздялата с последния
Коментари Харесай

Гена Трайкова не може да си намери мъж след любовта с Венелин Петков

Гена Трайкова още веднъж е сама и след раздялата с последния си другар, не ще и да чуе за мъже. Блондинката, която в миналото беше очарователно красива, в този момент наподобява като лелка от зарзаватчийница. Журналистката се е занемарила, към този момент не се поддържа, не се гримира и не поставя каквито и да било старания за физическата си форма, видя „ Уикенд ”. На фрагмента, който ни попадна, някогашната половинка на Венелин Петков е едвам разпознаваема, наподобява напълняла и без капка грим.
 

Гена излетя от Би Ти Ви доскоро повече от година и се отхвърли от публицистиката. Днес някогашната основна редакторка на новините чете лекции пред хора с разнообразни полови ориентации от всевъзможни възрасти към столична фондация. Блондинката е част от консултативния съвет на сдружението. Трайкова очевидно е качила най-малко 10 кг. над фината си в миналото външност. Докато работеше в малкия екран, тя в никакъв случай не се показваше без грим и стилна прическа, до момента в който в последните месеци се носи без безусловно никакъв макиаж и прикрива качените килограми с плебеи, съвсем като Наталия Симеонова.

44-годишната някогашна тв звезда е изпаднала в тежка меланхолия ,

тъй като към този момент нито е на екран, нито има семейство и дете. Последното най-вече тежало на русокоската, която съжалявала, че поради кариерата е останала без наследници. Гена считала, че към този момент е късно да дундурка бебе и се е отчаяла от живота, като не можела да откри смисъл нито в заниманията си, нито в работата си.

„ Венелин Петков й унищожи живота. Тя доста го обичаше и кореше проекти за семейство с него, само че най-после се разделиха поради тежкия му темперамент, който никоя жена не може да изтърпи за по-дълго време. Това, че Николета Маданска роди от него, я унищожи. Тя съжали, че не е на нейно място, само че не може да върне времето ” – разясниха близки до русата упоритост, която се славела като най-голямата кариеристка още когато почнала работа в Би Ти Ви при основаването й. В името на работата и издигането си била подготвена на всевъзможни ограничения, както и изцяло да зачеркне персоналния си и любовен живот. Днес обаче съжалява за тези си желания и заболели упоритости.

Петков и Гена Трайкова изкараха дружно малко над 5 години,

като влюбеният Венелин даже предложи брак на своята колежка. Тя обаче му върна пръстена, тъй като искаше да се изкачва още в йерархията на малкия екран, а очевидно си мислеше, че мъжът й е в забрадка вързан, спомнят си техни сътрудници. Романсът им пламна, откакто започнаха да водят новинарската емисия дружно и завърши след покачването им.

Венелин и Гена се разделиха преди повече от 10 години. След разлъката Петков срещна красивата брюнетка Милена и даже призна, че е благополучен в персонален проект, само че двамата се разделиха след няколкогодишна връзка.

Блондинката пък съвсем разведе женения кореспондент на малкия екран Петър Нанев, по-млад от нея с 10 години. Нещата посред им обаче не потръгнаха и чаровната русокоска остана на изсъхнало. След това тя имаше 4-годишна спекулация с много по-младия от нея новинар Иван Георгиев, само че се раздели и с него трагично.

Бившата шефка на новините в Би Ти Ви не може да се похвали с благополучен персонален живот. Гена несъмнено няма шанс в любовта. Според мълвата тя към момента не може да прежали
Петков и била изключително огорчена, когато схванала, че тяхната колежка Николета Маданска ще го подари с правоприемник, а в следствие и с още един.

Досега никой не е завел Гена до олтара, нито пък я е дарил с дете. Журналистката продължава да търси и да не намира мъжа на живота си, този, с който желае да остарее дружно. Дългите години на раздели и разочарования я карат да мисли, че ще остане сама вечно. „ Сама съм по празници, сама се прибирам вечер, няма кой да ме посрещне, няма кой една добра дума да ми каже. Явно това е ориста ми. Имам страхотна кариера, а нямам с кого да споделя живота си ”, жалела се Трайкова. Приятелки я утешавали, че е още млада и хубава и ще откри същинския мъж, само че в действителност прелестно знаели, че я заблуждават и принцът на бял кон едва ли ще се появи.

Всъщност, тежкият темперамент на Венелин е спряган като причина за огромна част от разделите му с дами

и най-много с последната му половинка Николета Маданска. Както „ Уикенд ” писа, публицистите са се разделили скоро след раждането на дребния им наследник Михаил, който в края на 2022 година ще стане на годинка. Спортната водеща не приказва обществено за персоналния си живот, само че пред приятелки изтъкнала, че причина за разлъката е лютият манталитет темперамент на Венелин. Петков бе отхвърлен от поста шеф на новините в Би Ти Ви в края на 2020 година От тогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Той не взел участие интензивно и в грижите за синовете си. Николета едвам се оправяла с две подбудени деца на възраст под 2 години. След появяването на бебето Михаил, тя изпаднала в следродилна меланхолия, а Венелин не й оказвал нужната поддръжка. Изморена от непрекъснатите искания на мъжа си, русокоската взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен.

Докато работеше в Би Ти Ви, Венелин Петков бе прочут измежду сътрудниците си със сприхавия си темперамент. Той нееднократно си разрешавал да наскърбява и унижава обществено подчинените си, а крясъците му били всекидневие. След служебните оперативки по-чувствителните кореспонденти си тръгвали със сълзи в очите, а някои от младите стажанти дори получавали паник офанзиви от стрес. В нюзрума на медията благославят деня, в който Венелин си е тръгнал, тъй като с новия началник Антон Хекимян работата била ария. „ Песен, но чалга ария ”, злъчно подмятал Петков по този мотив.

Чепатият публицист бил не по-малко внезапен и с някогашната си екранна половинка, само че като че ли с нея повече си допадали като характери и нямали чак такива огромни кавги. Не е ясно дали Венелин съжалява, че не е основал семейство с Гена вместо с Николета, само че сигурно Трайкова хем съжалява, хем проклина деня, когато са се залюбили с Петков. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР