Гена Трайкова от години се бори с недостиг на желязо

...
Гена Трайкова от години се бори с недостиг на желязо
Коментари Харесай

Гена Трайкова болна от анемия

Гена Трайкова от години се бори с дефицит на желязо в тялото си или казано по медицински - с анемия, разбра HotArena.

Получила я още в моминските си години, когато лекарите я предизвестили, че ще би трябвало да се грижи повече за здравето си. Това напълно не е най-трудният миг, през който водещата на новините е прекосявала. Преди години тя счупи неприятно единия си крайник и беше в гипс повече от месец. 

Тогава лекарите се съмнявали дали костта ще зарастне вярно, защото макар рекомендациите им, Гена се върнала на работа още идващия ден. Също толкоз безконтролно постъпвала и във връзка с анемията. За момента положението й не попречило естествения й живот, само че много постоянно се уморявала елементарно и й причернявало в нюзрума на малкия екран.

Тя безусловно не се храни, а кара единствено на цигари и кафета, издават я сътрудниците й. Тя дотолкоз прекалявала с нездравословния табиет, че дневно изпушвала по две кутии тютюн. Тя не се разделя с цигарата в устата си даже и на улицата, което не правело изключително положително усещане на разпозналите я минувачи. 

Да не приказваме, че за нея тютюнопушенето е изцяло противопоказно поради сериозно ниските й килограми. Освен това мъчно прикривала тъмните кръгове под очите си, за които виновност имат както стресът и недоспиването, по този начин и цигарите.

Дългогодишният й другар Венелин Петков съумял да я откаже от нездравословния табиет, само че след раздялата им тя още веднъж пропушила, предават от Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР