Ген. Шивиков цитира закона в който ясно пише, че военен

...
Ген. Шивиков цитира закона в който ясно пише, че военен
Коментари Харесай

След Дивашкия Побой Над Ефрейтор Димов Генерал Шивиков Ни Каза В Лицето Това, Което Никой Друг Не Посмя!

Ген. Шивиков цитира закона в който ясно написа, че боен изпълняващ дълга си е ненарушим и страната го пази, а ефрейтор Димов е бил на работа по време на Богоявление тъй като е взел участие във водосвета на бойните флагове. Връщането му от работа към дома му също е част от службата му.

" Познавам ефрейтор Димов, ние съвсем всички се познаваме, 68-ма бригада не е толкоз огромна. Той даже е кум на мой племенник, подкрепям контакт с родителите му. Операцията е била сполучлива и чакаме да се възвърне и да го изпишат ", добави ген. Шивиков.

На въпрос каква е била подготовката на ефрейтор Димов, генералът съобщи, че той не е очаквал да има физическа разпра. Той е бил в тил към падателите, които го удрят, той пада на земята и те като животни стартират да го ритат в главата. " Първата която се притича на помощ е една елементарна българска учителка, пенсионерка ", добави ген. Шивиков и прикани политиците да вземат ограничения.

" Смисъла на това събиране е преди всичко да покажем на околните, че всички сътрудници на Димов са с него в този миг на боязън и засегнатост. Искаме да дадем сили на сътрудниците ни от полицията, че когато отидат на сигнал няма да ги пребият ", добави още генералът.

Кметът на село Войводиново пък съобщи, че на всички къщи има залепени констативни протоколи, на солидните къщи има даден 14-дневен период за обжалване, тъй като подобен е закона. " Няма по какъв начин да се узакони, прекомерно късно е, тъй като общината даваше такава опция, само че нямаше никакво предпочитание. Хората са при тяхни родственици евентуално пръстани по други села към Войводиново ", съобщи кметът.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР