Ген. Кирил Войнов, директор на ДАМТН и колегите му отчетоха

...
Ген. Кирил Войнов, директор на ДАМТН и колегите му отчетоха
Коментари Харесай

Внимание, родители! На пазара се разпространява опасна кукла на име Кейт

Ген. Кирил Войнов, шеф на ДАМТН и сътрудниците му регистрираха на конференция по какъв начин са протекли инспекциите в зимните ни курорти, по бензиностанциите, какви рискови играчки се популяризират на пазара и осведомиха за старта на националната кампанийна инспекция „ Безопасна Коледа “ 2018, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ От 1 октомври ДАМТН извърши инспекции във връзка идния зимен сезон в курортите Пампорово, Банско и Боровец “, заяви ген. Войнов. „ Целта бе да се ревизира готовността на обектите, с цел да може да се реагира на време и да се основат оптимално положителни и безвредни условия за гостите на курортите “, осведоми той.

Във връзка с инспекциите по бензиностанциите, ген. Войнов заяви, че са формирани актове за малко над 1 млн. лева от началото на годината и са изведени от употреба над 1 млн. литра гориво – дизел и бензин. Проверките по бензиностанциите досега са се правили ненадейно, а не планово, изясни шефът на ДАМТН.

По сигнали на жители и при инспекции непрестанно се хващат рискови играчки, стана ясно още на брифинга на ДАМТН. Такава е куклата Кейти, при чието произвеждане са употребен фталати. Информацията за нея е поместена в английски уебсайт, заяви шефът на "Надзор на пазара " в ДАМТН Мирослав Йотов.

Към момента няма данни въпросната кукла Кейти да е публикувана в България.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР