Ген. Атанас Атанасов (ПП-ДБ) все още вярва във възможността да

...
Ген. Атанас Атанасов (ПП-ДБ) все още вярва във възможността да
Коментари Харесай

Премиерът да е бивш конституционен съдия, дипломат или преподавател, предложи Атанасов

Ген. Атанас Атанасов (ПП-ДБ) към момента има вяра във опцията да бъде образувано така наречен " техническо " държавно управление. Министерският съвет е необходимо да бъде управляван от персона, ползваща се с висок престиж в общността, акцентира той в изявление за " Лице в Лице ". 

Депутатът изясни, че претендентът за премиерското място би трябвало да бъде селекциониран с общи старания и да бъде ясно овластен със свободата независимо да избере министрите си. 

Предложението на Атанасов е този човек да бъде определен от един от следните три разновидността:

- Бивш парламентарен съдия;

- Дипломат;

- Преподавател.

" Управлението на страната не е прищевки и персонален нарцисизъм. В политиката с договаряния е допустимо да се реализира всичко. Политиците би трябвало да се преценяват с публичните настроения ", безапелационен е той. 

Атанасов показа и терзанията си по отношение на вихрещите се в страната пожари. " Половин Южна България гори. Вътрешният министър и министър председателят са отишли на място да се снимат, щели да основават щаб. Явно координацията не е на равнище. Дефицитите бързо би трябвало да бъдат отстранени и да се помогне на хората ", насочи зов националният представител. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР