Гемиус България“ знае, че за да изградите успешно маркетинговата си

...
Гемиус България“ знае, че за да изградите успешно маркетинговата си
Коментари Харесай

„Гемиус България“: Нашата мисия

„ Гемиус България “ знае, че с цел да изградите сполучливо маркетинговата си тактика, е необходим изчерпателен разбор в доста разнообразни аспекти, един от които сигурно е тактиката на съперниците. Именно по тази причина се захващаме с задачата да Ви помогнем сполучливо да aнализирате рекламните тактики на съперниците си и да получите нужната информация и бистрота за българския цифров пазар, без значение от рестриктивните мерки на „ walled gardens “, налагани от Фейсбук и Гугъл. Целта ни е да помогнем на рекламодателите сполучливо да наблюдават до най-дребния подробност наличието и посланията на съперниците в платформите на Мета и Алфабет (Facebook, Instagram, YouTube, Гугъл и др.), както и всеки различен уеб страница, без значение от вида на рекламата.

Вече няколко страни като Германия, Полша, Турция (а скоро Унгария и Румъния) употребяват инструмента AdReal за премерване на крос-медийното рекламно наличие, като да вземем за пример incremental reach сред другите канали - телевизия, интернет, радио и други Всяка от упоменатите страни влага годишно над 1,5 млн. евро в изследването. За страдание на този стадий такава инвестиция е отвън опциите на българския пазар и заради тази причина „ Гемиус България “ реши да започва плана, като в началото ще предложи данни единствено за лични компютри. При предпочитание, въз основа на тези данни ще може да се направи и приблизителна оценка на данните за мобилни устройства, като се употребява информация от други пазари за съотношенията PC/mobile по промишлености и даже по съответни марки.

Как Ви оказва помощ gemiusAdReal?

AdReal е мощен инструмент, чиято цел е да сътвори нужната неограничена бистрота за всеки рекламодател, като разрешава да следите и анализирате тактиките на съперниците в действително време макар рестриктивната политика за данни при така наречен „ walled gardens ”. Ако Вие като рекламодател до момента сте могли да анализирате данните единствено от личните си рекламни акции, то занапред нататък ще имате опция да анализирате тактиките на всичките си съперници, подкрепени с толкоз информация и детайлности, колкото имате и за личните си онлайн рекламни акции!



Какво да очаквате от gemiusAdReal?

За Ваше в допълнение облекчение и по-добър UX, резултатите в AdReal са презентирани образно посредством опция да избирате фокуса на Вашето изследване всред: данните за съответен бранд (търговска марка) или систематизираните данни за всички марки на една компания, ще имате данни за всеки уеб уебсайт, а също и систематизирана информация за всички уеб сайтове на дадената медия. Допълнително имате опция да изберете и разнообразни типове отчети на база промишленост, времеви диапазон, както и по доста други индикатори. Още въпроси, на които AdReal дава обстоен отговор, са:

Колко пъти дадена реклама е показана на един потребител;

На какъв % от целевата група е достигнала;

Брой на импресиите, считани за забележими според стандартите за видимост на IAB, % на забележимите импресии, междинна видимост от времева позиция на дадена реклама съгласно критериите за видимост на IAB и други

Успехът на AdReal в решаването на Вашите сегашни провокации е към този момент приет и отличéн с влиятелни награди в промишлеността. Едно от най-значимите самопризнания е това за най-хубав артикул (първо място) в региона на онлайн изследванията за ЦЯЛА ЕВРОПА за 2019 година (от IAB Europe Research Awards & MRS Best Innovation).

Как работи gemiusAdReal?

AdReal употребява изцяло нова методология, наречена Constant Panel - моделиран виртуален панел с непрекъснати тегла, който симулира цялостния размер на популацията в България на възраст от 15 до 69 години. За препоръка се употребяват статистическите данни на Национален статистически институт от последното броене, което разрешава екстраполиране на заключения за цялата популация от интернет консуматори на лични компютри. Данните в AdReal са основани на деликатно селекциониран панел от над 3 000 панелисти, формиран от разнообразна група интернет консуматори, които са конфигурирали програмен продукт на „ Гемиус “ в своите настолни браузъри. Всеки ден софтуерът събира информация за повече от 50 000 онлайн реклами (Display html5, rich media, flash, images, sponsored links, Video in-stream, out-stream, in-display, social media video и Search ads), които се категоризират в над 5 000 марката, разпределени в 17 промишлености + подиндустрии. Данните се претеглят към цялата упомената популация от интернет консуматори на лични компютри в България, пресмята се социо-демографски профил на достигнатата публика и се разгласяват на идващия ден в удобен  или са налични посредством АРI.

Как да получите демо акаунт?

За да потвърдим опциите на AdReal, бихме желали да Ви дадем опция да разгледате платформата през следващите три дни, като употребявате демо акаунт, който ще Ви предоставим след попълване на формата 

За повече информация и указания за достъп можете да се свържете с нас и на:  .

Последвайте канала на

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР