Гегестер, който се е хвалил, че е участвал във фаталната

...
Гегестер, който се е хвалил, че е участвал във фаталната
Коментари Харесай

Има арестуван за убийството на Тупак Шакур СНИМКИ

Гегестер, който се е хвалил, че е взел участие във съдбовната пукотевица по Тупак Шакур, беше задържан 27 години, откакто убийството остана неразкрито.

60-годишният Кийф Д беше задържан в петък сутринта, месеци откакто следователи нахлуха в дом в Лас Вегас, обвързван с прословутия водач на бандата Комптън Крип, написа The Sun.

Арестът идва, откакто Кийф, роден като Дуейн Дейвис, преди този момент признава за ролята си в стрелбата по Тупак в изявленията и в книгата си, наречена Compton Street Legend.



Кийф е твърдял на няколко пъти, че е карал белия кадилак и е дал на племенника си Орландо Андерсън револвера, употребен за съдбовните изстрели против рапъра в Лас Вегас на 7 септември 1996 година

В книгата си Кийф написа, по личните си думи, за това по какъв начин е оказал помощ да се обезпечи револвер за убийството на Тупак като възмездие за това, че рапърът е пребил племенника си Андерсън след борба с Майк Тайсън в MGM Grand същата вечер.

Той споделя в детайли по какъв начин е оказал помощ за координирането на екип от гангстери от Лос Анджелис, с цел да стрелят по рап иконата и изпълнителен шеф на звукозаписната компания Death Row.



Шакур е на 25 години, когато е убит в нощта на 7 септември 1996 година при пукотевица близо до района The Strip в Лас Вегас. Рапърът е бил в BMW, ръководено от създателя на Death Row Records Марион „ Сюдж “ Найт в ескорт от към 10 автомобила. Те чакали на червен светофар, когато до тях спрял бял кадилак и избухнала пукотевица. Шакур е прострелян неведнъж и умира седмица по-късно.

Очаквайте детайлности!

 

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР