Gearbox Publishing и Blackbird Interactive съобщиха, че Homeworld 3 ще

...
Gearbox Publishing и Blackbird Interactive съобщиха, че Homeworld 3 ще
Коментари Харесай

Забавят излизането на Homeworld 3 за следващата година

Gearbox Publishing и Blackbird Interactive оповестиха, че Homeworld 3 ще излезе публично през първата четвърт на 2023, а не както беше планувано – в края на тази година, предава VG24/7.

Третата независима игра от известната поредност ще се завърне през идната година с познатия си тактически геймплей и голям свят, нова 3D графика и напълно нова визия, среда, история, бойни кораби и системи, като да вземем за пример реалистично показана балистика, акция, 1v1 борби, както и кооперативен режим.

„Доставянето на Homeworld във допустимо най-високо качество е първокачествен приоритет за Gearbox Publishing и Blackbird Interactive, защото ние сме наясно със специфичното място, което заемат сериите в сърцата на играчите. Тази пристрастеност от тях ще ни даде спомагателен тласък в работата ни, а спомагателното време ще ни разреши да осъществим нашето заричане за доставянето на качество, работейки в една безвредна и устойчива среда за всички участници в процеса по разработка. Blackbird Interactive построява Homeworld играта, за която играчите ни постоянно са мечтали и сме разчувствани да споделим най-подробният обзор на Homeworld 3 още това лято, по време на Gamescom“, пишат основателите на играта.

Homeworld е планувана да се появи за лични компютри в Epic Games Store, както и в Steam.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР