ГДБОП задържа мъж, издирван с червена бюлетина на Интерпол. Той

...
ГДБОП задържа мъж, издирван с червена бюлетина на Интерпол. Той
Коментари Харесай

МВР потвърди ексклузивната новина на БЛИЦ за задържания британски педофил в Търново и разгласи горещи подробности!

ГДБОП задържа мъж, търсен с алена бюлетина на Интерпол. Той е търсен от 2011 година за осъществени полови закононарушения против деца в Съединени американски щати. За удара на спецченгетата организация БЛИЦ заяви първа !

Акцията е извършена след двумесечно взаимоотношение сред представителството на ФБР в България, отдел " Киберпрестъпност " при ГДБОП, сътрудниците им от Велико Търново и бранш " Издирване " - ГДНП.

Задържаният е от Англия и с цел да се прикрие е сменил имената и документите си за идентичност, трансформирал е радикално и визията си. За да бъде открит, ГДБОП са приложили главно компютърни запаси и начини.

В хода на задържането му са открити и конфискувани три компютърни конфигурации, употребявани от мъжа за събаряне и разпространяване на материали с порнографско наличие, с присъединяване на деца на забележима възраст под 10 години. Оперативните дейности са тясно координирани и с Върховна касационна прокуратура и Окръжната прокуратура във Велико Търново. Работата по случая продължава.

Припомняме, в края на предходната седмица началникът на " Компютърни закононарушения " към ГДБОП Явор Колев изиска законодателни промени за указател на педофилите. По думите му стана ясно, че ситуацията сега е такова, че педофилите излежават съответна присъда отнемане от независимост и откакто я излежат - органите на реда не знаят къде работят и какво вършат.

Практиката в други страни била тези хора да бъдат следени, категорично вписано е къде работят, с цел да не може да не престават да експлоатират полово деца.

Около 200 уеб страницата за запознанства имало преди, където където педофилите са " върлували ", до момента в който в този момент техните съществени канали са Фейсбук, Youtube, Snapchat, Viber, jivotnoto.com и прочие, изясни комисар Колев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР